บ้านใหม่

by MANA ATELIER

558
ลักษณะของโครงการ:
ออกแบบสถาปัตยกรรม
ที่ตั้งของโครงการ:
ถนนตากสิน
พื้นที่ใช้สอย:
450 ตร.ม
จังหวัด:
กรุงเทพมหานครและปริมณฑล

buy clomid online without prescription, clomid online. <p>Project : MPH | Building Type : Residential (House – Renovation) | Client : K.Chattrin Mahaisavariya | Location : Taksin 19, Bangkok | Area : 450 sq.m. | Design Year : 2014-2016 | Stage : Cost Estimation | Architect : Pacharaphol Kiewcharoen, Thiti Khemmakarnokosol | Interior Designer : Thiti Khemmakarnkosol | Structural Engineer : Nidvichai Wacharakorn | System Engineer : Akepol Somdulyakanok, Chatoopon Sirirungsee |</p><p> Located in soi Taksin 19, this 2-Storey modern-style house is over than 30 years old. The owner, who is the third generation of the family, want it to be renovated.</p><p> In order to conserve the place’s atmosphere, the design has to concern about balance between old and new ambients. For the old one is keeping the house’s structure and some materials to maintain the shape and proportion of the interior space. the new one, following the owner’s preference, is adding the elements to re-build new exterior form and interior ambient that match our era.</p>

buy clomid online without preion, clomid online.

Project : MPH | Building Type : Residential (House - Renovation) | Client : K.Chattrin Mahaisavariya | Location : Taksin 19, Bangkok | Area : 450 sq.m. | Design Year : 2014-2016 | Stage : Cost Estimation | Architect : Pacharaphol Kiewcharoen, Thiti Khemmakarnokosol | Interior Designer : Thiti Khemmakarnkosol | Structural Engineer : Nidvichai Wacharakorn | System Engineer : Akepol Somdulyakanok, Chatoopon Sirirungsee |

 Located in soi Taksin 19, this 2-Storey modern-style house is over than 30 years old. The owner, who is the third generation of the family, want it to be renovated.

 In order to conserve the place’s atmosphere, the design has to concern about balance between old and new ambients. For the old one is keeping the house’s structure and some materials to maintain the shape and proportion of the interior space. the new one, following the owner’s preference, is adding the elements to re-build new exterior form and interior ambient that match our era.

เจ้าของผลงาน

ผลงานใกล้เคียง

เจ้าของผลงาน

ผลงานใกล้เคียง